Akcesoria barmańskie

Jak wyposażyć lokal gastronomiczny? Jak wybrać urządzenia dla przemysłu mięsnego? Opisujemy i rekomendujemy asortyment sprzętowy, kierując się wysoką jakością techniczną i estetyczną.

Akcesoria barmańskie, które muszą się znaleźć w każdym barze, to przede wszystkim:

  • butelki z nalewakiem,
  • podkładki i maty,
  • ociekacz barmański,
  • organizery barmańskie,
  • stojaki i dozowniki,
  • zestawy do dekoracji kieliszków,
  • kapslowniki,
  • korki próżniowe do wina i szampana,
  • formy i woreczki do lodu,
  • korkociągi,
  • scyzoryki.

Oprócz tego, by ułatwić prace załodze oraz podnieść atrakcyjność procesu przygotowywania drinków warto zaopatrzyć bar w: opaski barmańskie, menzurki do free pouringu, rozdrabniacze i szpikulce do lodu.

Jak wygląda praca barmana?

Jeśli nie wiesz jak wygląda praca barmana na co dzień, polecamy serie filmów na platformie YouTube. Z pewnością zauważysz, które akcesoria będą potrzebne w Twoim barze.

Naszą misją jest stworzenie bloga-skarbnicy wiedzy o wyposażeniu gastronomii. Meble gastronomiczne, urządzenia gastronomiczne, kuchnie do gastronomii to nasza pasja i chcemy dzielić się z Wami zdobytym doświadczeniem. Jeśli chcielibyście o coś zapytać, zapraszamy do zakładki kontakt. Pozostajemy otwarci na wszelkie propozycje artykułów i tematów związanych z profesjonalnym wyposażeniem gastronomii.