Artykuły do dezynfekcji

Jak wyposażyć lokal gastronomiczny? Jak wybrać urządzenia dla przemysłu mięsnego? Opisujemy i rekomendujemy asortyment sprzętowy, kierując się wysoką jakością techniczną i estetyczną.

 

Artykuły do dezynfekcji usuwają szkodliwe drobnoustroje: bakterie, wirusy czy też na przykład prątki gruźlicy. Muszą być stosowane w każdym miejscu, gdzie zakaże jest prawdopodobne: w ośrodkach medycznych, ale także obiektach takich jak salony kosmetyczne czy tatuażu, przedszkola. Absolutnym standardem jest również dezynfekcja lokali gastronomicznych

Pyszna restauracja to przede wszystkim bezpieczna restauracja

Co więcej preparaty do dezynfekcji pomagają też chronić powierzchnie urządzeń i narzędzia. Nowoczesne płyny do dezynfekcji rąk oprócz ochrony przed drobnoustrojami wspomagają procesy regeneracyjne skóry dłoni.

kobieta korzystająca ze środków do dezynfekcji

Naszą misją jest stworzenie bloga-skarbnicy wiedzy o wyposażeniu gastronomii. Meble gastronomiczne, urządzenia gastronomiczne, kuchnie do gastronomii to nasza pasja i chcemy dzielić się z Wami zdobytym doświadczeniem. Jeśli chcielibyście o coś zapytać, zapraszamy do zakładki kontakt. Pozostajemy otwarci na wszelkie propozycje artykułów i tematów związanych z profesjonalnym wyposażeniem gastronomii.