Stoły chłodnicze Warszawa

Jak wyposażyć lokal gastronomiczny? Jak wybrać urządzenia dla przemysłu mięsnego? Opisujemy i rekomendujemy asortyment sprzętowy, kierując się wysoką jakością techniczną i estetyczną.

Stoły i inne urządzenia chłodnicze – Warszawa

Urządzenia chłodnicze to profesjonalny sprzęt, w którym przechowuje się świeżą żywność lub gotowe potrawy. Najnowsze rozwiązania technologiczne zapewniają wytrzymałość i wydajność nowoczesnych urządzeń chłodniczych. Stoły chłodnicze, szafy i komory chłodnicze występują w wielu rozmiarach i konfiguracjach. Obudowa, zarówno wewnętrzna jak i zewnętrzna, wykonana jest z wysokogatunkowej stali nierdzewnej. Zaś tylna, zewnętrzna ściana – ze stali galwanizowanej.

kostki lodu z kostkarki gastronomicznej

Sprzęty mroźnicze

Schładzarko-zamrażarki szokowe gwarantują niezwykle szybki proces mrożenia. Szybkie mrożenie ogranicza namnażanie się szkodliwych mikroorganizmów. Dzięki temu potrawy możemy przechowywać dłużej bez obaw o utratę cennych walorów smakowych.

Witryny chłodnicze

Do wyposażenia cukierni oraz wszędzie tam, gdzie konieczne jest eksponowanie towaru polecamy cukiernicze witryny chłodnicze. Kostkarek do lodu oraz innych akcesoriów barowych nie może natomiast zabraknąć w wyposażeniu barów i restauracji.

bar wyposażony w sprzęty gastronomiczne

 

Jesteś nowy w temacie wyposażenia gastronomii? Szukasz pewnego źródła informacji? Jesteś w odpowiednim miejscu.

Na co dzień nasze zawodowe zajęcie stanowi profesjonalne wyposażenie gastronomii Warszawa jest dla nas głównym rynkiem i obszarem działalności, ale realizowaliśmy restauracje również  w innych częściach Polski. Naszym celem jest sukcesywne zamieszczanie wartościowych materiałów, by podnosić poziom wiedzy na temat wyposażania gastronomii. Serdecznie zapraszamy do zakładki kontakt, chętnie odpowiemy na Wasze pytania i wątpliwości. Pozostajemy otwarci na wszelkie propozycje artykułów i tematów związanych z profesjonalnym wyposażeniem gastronomii i urządzeniami gastronomicznymi.