Galeria – polecane urządzenia

Jak wyposażyć lokal gastronomiczny? Jak wybrać urządzenia dla przemysłu mięsnego? Opisujemy i rekomendujemy asortyment sprzętowy, kierując się wysoką jakością techniczną i estetyczną.

 

Poniżej zamieściliśmy przykładowe filmy z produktami, które szczególnie rekomendujemy w wyposażeniu Waszych restauracji, barów i innych lokali gastronomicznych.

Ilość i różnorodność oferty hurtowni gastronomicznych jest tak duża, że prezentowane wideo to jedynie ułamek z ogromnej liczby sprzętów i akcesoriów wartych polecenia. Wybraliśmy dla Was najciekawsze urządzenia.

Urządzenia gastronomiczne: Grill elektryczny

Urządzenia gastronomiczne: Szafa dezynfekująca ozonem

Urządzenia gastronomiczne: Piec konwekcyjno-parowy

Niekonwencjonalne urządzenia gastronomiczne

Poniższy filmik wrzucamy natomiast w ramach zajawki, bodźca do uruchomienia wyobraźni i wskazówki do rozwoju Waszego biznesu w mniej popularnych (ale wcale nie mniej zyskownych) kierunkach. Zobaczcie jak niezwykłe może być urządzenie gastronomicznej do zwykłej pizzy. Enyoj!