Grille lawowe linia 700 Olis

Jak wyposażyć lokal gastronomiczny? Jak wybrać urządzenia dla przemysłu mięsnego? Opisujemy i rekomendujemy asortyment sprzętowy, kierując się wysoką jakością techniczną i estetyczną.

OLIS to renomowany włoski producent sprzętów gastronomicznych. Firma jest znana z innowacyjnego podejścia i unikatowego designu. Marka została doceniana przez profesjonalnych kucharzy!  

Specyfika grilla lawowego 700 OLIS

  • Obudowa i nogi ze stali nierdzewnej.
  • Wysokość(mm): 850
  • Długość(mm): 400
  • Głębokość(mm): 730
  • Objętość: 0,43
  • Waga: 80 kg
  • Moc gazowa: 10 kW
  • Blat roboczy z blachy o grubości 1,5mm, szlifowana stal nierdzewna AISI 304.
  • Odsłonięty panel sterowania
  • Pokrętła nachylone pod ergonomicznym kontem.
  • Łatwy w montażu system łączenia urządzeń w linie.
  • Szuflada na tłuszcz z rusztu. 
  • Palniki ze stali nierdzewnej.
  • Zapłon piezoelektryczny.
  • Palnik wyposażony w termoparę.
  • Wykonane w standardzie CE.

Profesjonalne wyposażenie gastronomii to nasza pasja i chcemy dzielić się z Wami zdobytym w tej dziedzinie doświadczeniem. Na co dzień nasze zawodowe zajęcie stanowi wyposażenie gastronomii Warszawa jest dla nas głównym rynkiem i obszarem działalności, ale realizowaliśmy restauracje również  w innych częściach Polski. Jeśli chcielibyście o coś zapytać, zapraszamy do zakładki kontakt. Pozostajemy otwarci na wszelkie propozycje artykułów i tematów związanych z profesjonalnym wyposażeniem gastronomii.