Kotleciarki

Jak wyposażyć lokal gastronomiczny? Jak wybrać urządzenia dla przemysłu mięsnego? Opisujemy i rekomendujemy asortyment sprzętowy, kierując się wysoką jakością techniczną i estetyczną.

Kotleciarka elektryczna, zwana często potocznie maszynką do rozbijania mięsa jest urządzeniem przeznaczonym do zmiękczania/rozcinania włókien mięsa. Sprawia, że potrawy takie jak kotelty stają się wprost rozpływające w ustach i przyjemne w konsystencji.

Profesjonalne wyposażenie gastronomii to nasza pasja i chcemy dzielić się z Wami zdobytym w tej dziedzinie doświadczeniem. Na co dzień nasze zawodowe zajęcie stanowi wyposażenie gastronomii Warszawa jest dla nas głównym rynkiem i obszarem działalności, ale realizowaliśmy restauracje również  w innych częściach Polski. Jeśli chcielibyście o coś zapytać, zapraszamy do zakładki kontakt. Pozostajemy otwarci na wszelkie propozycje artykułów i tematów związanych z profesjonalnym wyposażeniem gastronomii.