Kotły elektryczne i gazowe linia 700 Olis

Jak wyposażyć lokal gastronomiczny? Jak wybrać urządzenia dla przemysłu mięsnego? Opisujemy i rekomendujemy asortyment sprzętowy, kierując się wysoką jakością techniczną i estetyczną.

Wśród polecanych urządzeń dla gastronomii z linii 700 firmy Olis znajdziemy m.in:

  • Kocioł warzelny, elektryczny
  • Kocioł gazowy
  • Kuchnie gazowe Olis 2/4/6-palnikowe
  • Kuchnie elektryczne Olis 2/4/6-palnikowe
  • Kuchnie żeliwne stojące/nastawne 2/4/6-palnikowe
  • Kuchnie WOK na podstawie
  • Kuchnie indukcyjne 2/4/6-palnikowe
  • Bemary elektryczne
  • Bemary gazowe
  • Płyty grillowe elektryczne

Profesjonalne wyposażenie gastronomii to nasza pasja i chcemy dzielić się z Wami zdobytym w tej dziedzinie doświadczeniem. Na co dzień nasze zawodowe zajęcie stanowi wyposażenie gastronomii Warszawa jest dla nas głównym rynkiem i obszarem działalności, ale realizowaliśmy restauracje również  w innych częściach Polski. Jeśli chcielibyście o coś zapytać, zapraszamy do zakładki kontakt. Pozostajemy otwarci na wszelkie propozycje artykułów i tematów związanych z profesjonalnym wyposażeniem gastronomii.