Kuchenki gazowe bez piekarnika – czy warto?

Jak wyposażyć lokal gastronomiczny? Jak wybrać urządzenia dla przemysłu mięsnego? Opisujemy i rekomendujemy asortyment sprzętowy, kierując się wysoką jakością techniczną i estetyczną.

Uniwersalna, przenośna kuchenka gazowa to sprzęt idealny na kemping. Prosta i szybka w obsłudze, solidnie wykonana. Największą popularnością cieszą się kuchnie 2 i 4 palnikowe. Czy jednak warto pozbawiać się funkcjonalności jaką daje piekarnik kupując kuchnie do mieszkania?

W dzisiejszym wpisie polecamy Wam ciekawy filmik producenta Amica, który jasno pokazuje wady i zalety kuchenek bez piekarnika w porównaniu z innymi modelami. Zapraszamy do obejrzenia:

Bez względu na jaką kuchnie się zdecydujesz, warto zgłębić jej specyfikę przez zakupem. Mamy nadzieję, że wpis okazał się pomocny.

Zapraszamy do pozostałych artykułów!

Profesjonalne wyposażenie gastronomii to nasza pasja i chcemy dzielić się z Wami zdobytym w tej dziedzinie doświadczeniem. Na co dzień nasze zawodowe zajęcie stanowi wyposażenie gastronomii Warszawa jest dla nas głównym rynkiem i obszarem działalności, ale realizowaliśmy restauracje również  w innych częściach Polski. Jeśli chcielibyście o coś zapytać, zapraszamy do zakładki kontakt. Pozostajemy otwarci na wszelkie propozycje artykułów i tematów związanych z profesjonalnym wyposażeniem gastronomii.