Linia grzewcza 700 OLIS

Jak wyposażyć lokal gastronomiczny? Jak wybrać urządzenia dla przemysłu mięsnego? Opisujemy i rekomendujemy asortyment sprzętowy, kierując się wysoką jakością techniczną i estetyczną.

Linie gastronomiczne to praktyczne ciągi urządzeń grzewczych m.in.: kuchni gazowych i elektrycznych, płyt grillowych, urządzeni do gotowania makaronu, płyt roboczych itp.

Linie 700 sprawdzą się w restauracjach z dużym zapleczem kuchennym. Oczywiście, ułożone obok siebie sprzęty, można łatwo dopasować do charakteru prowadzonej działalności i jej potrzeb.

Profesjonalne wyposażenie gastronomii to nasza pasja i chcemy dzielić się z Wami zdobytym w tej dziedzinie doświadczeniem. Na co dzień nasze zawodowe zajęcie stanowi wyposażenie gastronomii Warszawa jest dla nas głównym rynkiem i obszarem działalności, ale realizowaliśmy restauracje również  w innych częściach Polski. Jeśli chcielibyście o coś zapytać, zapraszamy do zakładki kontakt. Pozostajemy otwarci na wszelkie propozycje artykułów i tematów związanych z profesjonalnym wyposażeniem gastronomii.