Posiadanie maszyny do lodów w lokalu gastronomicznym daje nam przewagę konkurencyjna w postaci możliwości komponowania własnych bukietów smakowych. Ponadto każdy smakosz natychmiast wyczuwa różnicę między lodami wykonanymi na miejscu, a tymi zamówionymi z hurtowni! Wyjątkowym rodzajem lodów wykonanych lokalnie są również lody rzemieślnicze – o ich popularności świadczy chociażby dynamiczny rozwój marki goodlood.

Wyposażenie gastronomii to nasza misja i pasja. Na tym blogu pragniemy dzielić się z Wami zdobytym w tej dziedzinie doświadczeniem. Na co dzień nasze zawodowe zajęcie stanowi profesjonalne wyposażenie gastronomii Warszawa jest dla nas głównym rynkiem i obszarem działalności, ale realizowaliśmy restauracje również w innych częściach Polski. Serdecznie zapraszamy do zakładki kontakt, chętnie odpowiemy na Wasze pytania i wątpliwości. Pozostajemy otwarci na wszelkie propozycje artykułów i tematów związanych z profesjonalnym wyposażeniem gastronomii.