Meble ze stali nierdzewnej- regały i półki

Jak wyposażyć lokal gastronomiczny? Jak wybrać urządzenia dla przemysłu mięsnego? Opisujemy i rekomendujemy asortyment sprzętowy, kierując się wysoką jakością techniczną i estetyczną.

Przy zakupie regałów i półek do restauracji warto zwrócić uwagę na kilka kwestii. Zebraliśmy listę najbardziej istotnych pytań:

  • Z jakiego materiały wykonane są meble? Polecamy meble ze stali nierdzewnej.
  • Czy regały posiadają regulowane nóżki?
  • Ile wynosi udźwig jednej półki/regału?
  • Czy na pewno regał/półka przeznaczone są do kuchni gastronomicznych?
  • Czy regał/półka jest łatwa w montażu i demontażu?

Wyposażenie gastronomii to nasza misja i pasja. Na tym blogu pragniemy dzielić się z Wami zdobytym w tej dziedzinie doświadczeniem. Na co dzień nasze zawodowe zajęcie stanowi profesjonalne wyposażenie gastronomii Warszawa jest dla nas głównym rynkiem i obszarem działalności, ale realizowaliśmy restauracje również  w innych częściach Polski. Serdecznie zapraszamy do zakładki kontakt, chętnie odpowiemy na Wasze pytania i wątpliwości. Pozostajemy otwarci na wszelkie propozycje artykułów i tematów związanych z profesjonalnym wyposażeniem gastronomii.