Przy zakupie regałów i półek do restauracji warto zwrócić uwagę na kilka kwestii. Zebraliśmy listę najbardziej istotnych pytań:
- Z jakiego materiały wykonane są meble? Polecamy meble ze stali nierdzewnej.
- Czy regały posiadają regulowane nóżki?
- Ile wynosi udźwig jednej półki/regału?
- Czy na pewno regał/półka przeznaczone są do kuchni gastronomicznych?
- Czy regał/półka jest łatwa w montażu i demontażu?
Wyposażenie gastronomii to nasza misja i pasja. Na tym blogu pragniemy dzielić się z Wami zdobytym w tej dziedzinie doświadczeniem. Na co dzień nasze zawodowe zajęcie stanowi profesjonalne wyposażenie gastronomii Warszawa jest dla nas głównym rynkiem i obszarem działalności, ale realizowaliśmy restauracje również w innych częściach Polski. Serdecznie zapraszamy do zakładki kontakt, chętnie odpowiemy na Wasze pytania i wątpliwości. Pozostajemy otwarci na wszelkie propozycje artykułów i tematów związanych z profesjonalnym wyposażeniem gastronomii.