Meble ze stali nierdzewnej – stoły ze zlewami

Jak wyposażyć lokal gastronomiczny? Jak wybrać urządzenia dla przemysłu mięsnego? Opisujemy i rekomendujemy asortyment sprzętowy, kierując się wysoką jakością techniczną i estetyczną.

Stoły ze zlewami stanowią podstawowe wyposażenie zmywalni w różnego typu lokalach gastronomicznych. Przeglądając oferty hurtowni gastronomicznych z pewnością natkniesz się na:

  • stoły ze zlewami jednokomorowymi, 
  • stoły nierdzewne ze zlewem dwukomorowym i basenami

Na co warto zwrócić uwagę przed zakupem stołu ze zlewem?

Najlepsze dla gastronpomii będą Meble ze stali nierdzewnej. Ponadto wielkość stołu ze zlewem musisz zawsze dopasować do potrzeb Twojej restauracji. Zwróć ponadto uwagę, czy meble gastronomiczne pozwalają na swobodne konfigurowanie procesu obróbki wstępnej (np. płukanie) i właściwej (obieranie,) ziemniaków, warzyw i owoców.

Przed zakupem sprawdź również, czy płyty robocze posiadają zagłębienie, które zabezpiecza przed spłynięciem wody oraz czy stoły ze zlewami można przystosować do montażu baterii stojącej.

Wyposażenie gastronomii to nasza misja i pasja. Na tym blogu pragniemy dzielić się z Wami zdobytym w tej dziedzinie doświadczeniem. Na co dzień nasze zawodowe zajęcie stanowi profesjonalne wyposażenie gastronomii Warszawa jest dla nas głównym rynkiem i obszarem działalności, ale realizowaliśmy restauracje również  w innych częściach Polski. Serdecznie zapraszamy do zakładki kontakt, chętnie odpowiemy na Wasze pytania i wątpliwości. Pozostajemy otwarci na wszelkie propozycje artykułów i tematów związanych z profesjonalnym wyposażeniem gastronomii.