Piece Eloma

Jak wyposażyć lokal gastronomiczny? Jak wybrać urządzenia dla przemysłu mięsnego? Opisujemy i rekomendujemy asortyment sprzętowy, kierując się wysoką jakością techniczną i estetyczną.

Nowoczesne piece Eloma maja do zaoferowanie wiele innowacyjnych technologii. Poniżej lista rozwiązań, których możemy się spodziewać w nowych piecach Eloma:

  • 9 trybów pracy do gotowania i pieczenia
  • 400 pozycji pamięci do zapamiętania, każde po 20 kroków
  • Aktywne osuszanie
  • Automatyczny czas letni
  • Automatyczny czas spoczynku zgodnie z ustawieniem wilgotności
  • Zindywidualizowane instrukcje czyszczenia i konserwacji, w tym blokowanie
  • Tryb pieczenia
  • Funkcja przegrzewu i chłodzenia
  • Migające światło po zakończeniu programu
  • Kompensacja czasu gotowania/pieczenia dzięki Multi Baking
  • E / 2 – funkcja oszczędzania energii
  • Oznaczenie i filtrowanie według ulubionych potraw
  • System żywej pary LIVE STEAM SYSTEM
  • Rejestrowanie i wyświetlanie danych HACCP
  • Zmniejszona prędkość wentylatora (tylko jednostki stojące na podłodze)
  • Prędkość wentylatora na 5 poziomach (tylko jednostki stołowe)
  • Wielopunktowa sonda termiczna
  • Obsługa wielojęzyczna
  • Przycisk Multi Key
  • Multi-Eco-System: odzysk ciepła
  • Multi Cooking / Multi Baking (z kompensacją czasu)
  • Wyświetlacz MultiTouch
  • Dodatkowy czas gotowania / pieczenia
  • Menadżer haseł
  • Jednolita i higieniczna komora pieczenia
  • Funkcja powtarzania programów
  • Specjalne prowadnice GN / BN
  • Automatyczne otwieranie drzwi
  • Gotowe programy przekąsek i śniadań zapewniają pełną elastyczność w tym procesie
  • Dostosowany graficzny panel użytkownika
  • Filtr czystego powietrza
  • Wprowadzanie informacji o programie w urządzeniu (do 200 znaków)
  • stawianie wilgotności: 0-100%
  • Lista programów z filtrowaniem grup menu
  • Quick Mode Czyszczenie w trybie szybkim
  • Quick Set Szybki zestaw
  • W pełni automatyczne czyszczenie: autoclean® MT
  • Wtrysk pary w ml lub sek
  • unkcja przedwczesnego wtrysku pary(ustawiana co 10 ml)
  • SPS® – system ochrony pary
  • Wybór ekranu startowego
  • IP X5 – stopień ochrony przed wodą
  • Steptronic®
  • Funkcja timera: wprowadzanie czasu rozpoczęcia i zakończenia
  • Cotygodniowe programowanie gotowania / pieczenia i autoclean® MT

Na co dzień nasze zawodowe zajęcie stanowi profesjonalne wyposażenie gastronomii Warszawa jest dla nas głównym rynkiem i obszarem działalności, ale realizowaliśmy restauracje również  w innych częściach Polski. Naszym celem jest sukcesywne zamieszczanie wartościowych materiałów, by podnosić poziom wiedzy na temat wyposażania gastronomii. Serdecznie zapraszamy do zakładki kontakt, chętnie odpowiemy na Wasze pytania i wątpliwości. Pozostajemy otwarci na wszelkie propozycje artykułów i tematów związanych z profesjonalnym wyposażeniem gastronomii i urządzeniami gastronomicznymi.