Meble gastronomiczne Warszawa – Regały

Jak wyposażyć lokal gastronomiczny? Jak wybrać urządzenia dla przemysłu mięsnego? Opisujemy i rekomendujemy asortyment sprzętowy, kierując się wysoką jakością techniczną i estetyczną.

W każdej chłodni czy spiżarni gastronomicznej powinien znaleźć się regał gastronomiczny. Najlepszym wyborem będą meble gastronomiczne ze stali nierdzewnej. Wytrzymałość i właściwości stali to największe zalety – regał ze stali nierdzewnej jest higieniczny i nie absorbuje nieczystości ani zapachów, co poprawia jego funkcjonalność.

Regały w gastronomii ułatwiające pracę kucharza
W profesjonalnych restauracjach bazuje się tylko na meblach gastronomicznych ze stali nierdzewnej

Wyposażenie gastronomii to nasza misja i pasja. Na tym blogu pragniemy dzielić się z Wami zdobytym w tej dziedzinie doświadczeniem. Na co dzień nasze zawodowe zajęcie stanowi profesjonalne wyposażenie gastronomii Warszawa jest dla nas głównym rynkiem i obszarem działalności, ale realizowaliśmy restauracje również  w innych częściach Polski. Serdecznie zapraszamy do zakładki kontakt, chętnie odpowiemy na Wasze pytania i wątpliwości. Pozostajemy otwarci na wszelkie propozycje artykułów i tematów związanych z profesjonalnym wyposażeniem gastronomii.