Meble gastronomiczne – Stół centralny

Jak wyposażyć lokal gastronomiczny? Jak wybrać urządzenia dla przemysłu mięsnego? Opisujemy i rekomendujemy asortyment sprzętowy, kierując się wysoką jakością techniczną i estetyczną.

Przed zakupem stołu centralnego, przelotowego (z drzwiami suwanymi) warto zadać sobie kilka pytań:

  • Czy stół wykonany z wysokiej jakości stali nierdzewnej?
  • Czy konstrukcja spawana jest stabilna?
  • Czy stopki są regulowane?
  • Czy otwieranie i czyszczenie jest łatwe?
  • Czy nogi stołu wykonane są z solidnego z profilu?
  • Czy półka w szafce jest łatwa do demontażu? Czy jest przestawna?

Meble gastronomiczne Warszawa

Profesjonalne meble gastronomiczne można bez problemu kupić w hurtowniach online. Mimo tego, że magazyny znajdują się w Warszawie, dystrybucja często obejmuje całą Polskę.

Wyposażenie gastronomii to nasza misja i pasja. Na tym blogu pragniemy dzielić się z Wami zdobytym w tej dziedzinie doświadczeniem. Na co dzień nasze zawodowe zajęcie stanowi profesjonalne wyposażenie gastronomii Warszawa jest dla nas głównym rynkiem i obszarem działalności, ale realizowaliśmy restauracje również  w innych częściach Polski. Serdecznie zapraszamy do zakładki kontakt, chętnie odpowiemy na Wasze pytania i wątpliwości. Pozostajemy otwarci na wszelkie propozycje artykułów i tematów związanych z profesjonalnym wyposażeniem gastronomii.