Stół roboczy narożny z półką

Jak wyposażyć lokal gastronomiczny? Jak wybrać urządzenia dla przemysłu mięsnego? Opisujemy i rekomendujemy asortyment sprzętowy, kierując się wysoką jakością techniczną i estetyczną.

Stół roboczy narożny – określany też jako stół przyścienny to świetny sposób na optymalne zagospodarowanie kąta w kuchni gastronomicznej. Kąt (łączenie ścian pod kątem prostym) narzuca konieczność złamania ciągu blatu roboczego, co bywa kłopotliwe choćby pod względem codziennego użytkowania – przerwany ciąg sprawia bowiem, że w szczelinach gromadzą się nieczystości.

Dzięki meblom przyściennym takim jak np.: stół narożny pozbywamy się tego problemy, zyskując nawet 1,5 raza powierzchni roboczej więcej!

Jesteś nowy w temacie wyposażenia gastronomii? Szukasz pewnego źródła informacji? Jesteś w odpowiednim miejscu.

Na co dzień nasze zawodowe zajęcie stanowi profesjonalne wyposażenie gastronomii Warszawa jest dla nas głównym rynkiem i obszarem działalności, ale realizowaliśmy restauracje również  w innych częściach Polski. Naszym celem jest sukcesywne zamieszczanie wartościowych materiałów, by podnosić poziom wiedzy na temat wyposażania gastronomii. Serdecznie zapraszamy do zakładki kontakt, chętnie odpowiemy na Wasze pytania i wątpliwości. Pozostajemy otwarci na wszelkie propozycje artykułów i tematów związanych z profesjonalnym wyposażeniem gastronomii i urządzeniami gastronomicznymi.